تجلیل از اساتید برتر دانشگاه علم و فناوری مازندران به مناسبت بزرگداشت روز معلم

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه برگزار کرد:

در تاریخ 19اردیبهشت 1401 به مناسبت روز معلم و تجلیل از مقام استاد مراسمی در سالن شهید کابلی دانشگاه با تلاوتی از آیات قرآن و پخش سرود ملی  برگزار گردید.

جناب آقای دکتر ربانی ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک روز معلم در مورد اهمیت مقام معلم مطالبی بیان نمودند.ایشان با تاکید بر برنامه ریزی و تلاش برای فراهم نمودن امکانات و رفع موانع موجود در مسیر پژوهش به منظور ارتقاء جایگاه دانشگاه، نکاتی را در لزوم تقویت روحیه امیدواری دانشجویان بیان کرد. همچنین تاکید نمودند همه اعضای هیات علمی در پیشبرد اهداف دانشگاه نهایت تلاش خود را به کار گیرند.

دکتر امامی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیز گزارشی از فعالیتهای انجام ‌شده برای اخذ رشته‌های جدید در مقاطع تحصیلات تکمیلی، پیگیری جذب دانشجویان خارجی با استفاده از تجربه دانشگاه‌های منطقه و روند جذب، عقد قراردادهای صنعتی، تجهیز آزمایشگاه‌ها ، ارتقاء جایگاه دانشگاه در رتبه‌بندی های ملی و منطقه ای و تسهیل اعطای گرنت پژوهشی به اعضای هیات علمی ارائه داد.

در ادامه مراسم گزارشی از عملکرد حوزه مدیریت آموزش در بازنگری فرم‌ها و تدوین شیوه‌نامه‌ها و درخواست رشته‌ها توسط مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دکتر غلامی ارائه شد.

در ادامه از اعضای هیات علمی برتر هر گروه آموزشی که به این حوزه کمک کرده‌اند، با اهدای لوح سپاس تشکر و قدردانی شد.

در انتهای این مراسم، از اساتید برتر آموزشی گروه‌های آموزشی و دانشگاه در سال تحصیلی ١۴٠٠-١٣٩٩ با اهدای لوح سپاس تقدیر شد. بر این اساس اساتید زیر به تفکیک هر گروه آموزشی به عنوان استاد آموزشی برتر انتخاب شدند.

دکتر مصطفی غلامی : استاد برتر گروه آموزشی مهندسی برق و استاد برتر آموزشی دانشگاه
دکتر محمد مهدی علیان‌نژادی : استاد برتر در گروه آموزشی علوم کامپیوتر
دکتر علی پیروزی : استاد برتر در گروه آموزشی مهندسی شیمی